fredag 7 november 2014

Vad håller du på med? Ingenting verkar det som.

Denna veckan har jag inte gjort mycket nästan intill ingenting alls. Jag hade en ganska klar plan i början av veckan, över vad jag skulle göra hela veckan men sen när jag satte mig ner i tisdags och gjorde min första ritning på mina egna bilder så kändes det så jäkla plågsamt och tråkigt. Så resten av veckan har jag inte hittat någon lust eller motivation att göra mer av det. Det känns som att alla har en ganska bra bild över vad det gör i sitt projekt och håller sig inom relativt samma område medan jag bara vill göra något annat hela tiden. Min nya tanke är att köpa lite vattenfärg och göra som i min barndom och måla massa öde öar. Vilket jag spenderade många och nu menar jag många pappersark med att måla. Förhoppningsvis hittar jag mer lust med att göra detta. Jag gillar alla fall idén av det. Så tiden får utvisa om det blir roligt eller ej. 

Hur ofta får man bara tokvända med vad man håller på med? Känns som att det inte är sista gången jag byter sak. Kan mitt projekt handla om att göra massa olika saker eller min oförmåga att bestämma mig.

1 kommentar:

  1. Du är inte ensam om att inte göra något! Många dagar finner jag ingen ork alls utan försöker jobba vidare hemifrån, det är svårt när man har projekt om något offentligt kan jag lova.. men vad kan ja säga idag har jag en bad hair day så då kan man ju inte visa sig offentligt... ;-)

    SvaraRadera