måndag 24 november 2014

Block av text för det vill "folk" ha.

Eftersom jag har skrivit så lite av mina tankar så får jag väl ta tiden och skriva en massa text. Jag fick lite känsla av att det är viktigt att skriva vad man känner och tycker. Jag är ingen direkt känslomänniska på både gott och ont. Jag håller hellre mina tankar och känslor för mig själv. Det är väl både på gott och ont men det är bara så jag är. Man sticker väl ut lite extra när alla andra är ganska bra att uttrycka sina tankar i skriftlig form när man själv inte är så van eller gör det innan så blir det som att man verkar ännu mer okänslosam. Jag är inte så mycket för att grotta ner mig i känslor. Mitt mål i livet är bara att ha kul och få andra skratta och att lägga tid på att skriva ner känslor och tankar känns inte så roligt enligt mig och tar tid från att göra andra personer glada.

Tänker att under tiden som vi jobbat med processen så har jag fått allt för mycket tid i mina egna tankar. Jag anser väl att jag har väldigt bra självinsikt och har en ganska bra bild av vem jag är och hur jag funkar. Jag har nog fått ännu mera av den självinsikten under processens gång, vad det är om håller jag för mig själv, för det är så jag det är bara att gilla läget.

Tanken med att måla akvareller var lite att gå ut från min "comfortzone" och göra något jag inte brukar göra. Men eftersom jag har målat mycket när jag varit liten så går jag väl inte direkt ur min "comfortzone" jag bara återupptar mitt målande. Det gällde också photoshoppande något som jag gjorde mycket under gymnasiet. Det var mer som jag bara fortsatte där jag slutade. Vilket gjorde att man på ett sätt blev ganska snabbt trygg med det man gjorde

 Efter att ha gjort mina abstrakta akvareller så har jag tänkt mycket på min strävan till att skapa ett motiv och att skapa ett motiv som jag är nöjd med och som jag tror andra personer skulle uppskatta. Fast det är alltid viktigast att jag är nöjd med mina bilder, mina föräldrar gillade en bild jag hade målat tidigare med två ögon och sedan en lila grej över ögat, fast jag tyckte bilden bara var sådär. Även om det gillade den så höll jag fast vid min första tanke och stämplade bilden som sådär. Det speglar väl mig som person på ett sätt eftersom jag bryr mig inte så jättemycket om vad folk tycker om vad jag gör såvida inte det är något som jag är bra på eller något jag har gjort som jag är jättenöjd över.  Tror ofta jag har en för klar bild i huvudet över hur jag vill att slutprodukten ska bli. Vilket kan bli ganska hämmande för jag sätter nog för höga mål för mig själv. Det var det som var skönt med dropp-konsten eftersom jag blev i slutändan nöjd med bilderna men jag hade ingen direkt klar bild i huvudet om vad det skulle bli för slutprodukt innan jag började måla. Målet med akvarellerna var ju att komma från det och det lyckades jag med. Dock har jag kvar denna strävan att hitta ett motiv och när jag sedan började hitta motiv i bilderna, allt från en kapten med en kikare och en ensam flicka och en superhjälte, då blev min första tanke att lägga in bilderna på datorn och sedan göra dessa tydligare. Men det kanske hade varit det sämsta man skulle kunna göra. Eftersom det är lite som att titta på moln alla kommer ha sin egen bild över vad som faktiskt döljer sig bland alla färgklickar.


Jag har också varit lite "all over the place" under denna tiden. Det är en ganska bra spegelbild på mig som person det med. Jag gillar att göra mycket olika saker och finner inte så stor glädje att grotta ner mig i en sak under en lång tid. Om jag sitter och tittar på en tv-serie på dator så tar det väl 10 min innan jag kollar den serien med ena ögat och har uppe ett internetfönster, där jag läser om något helt annat. Det med koncentration är jobbigt helt enkelt. 
Jag tycker att många av dessa tankar är väldigt normalt bland barnen i skolan. Strävan efter att få bilderna av ser ut som det gör i sitt huvud och att skapa fina bilder. Att det kan vara svårt att hålla fokus på bara en sak.


Gjorde en liten uppdatering på min blogg också. Var väl på tiden. Nu har jag "folket" fått det som det ville ha. Massa text.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar