torsdag 25 september 2014

Viikko 4: Gött snack och ond arm


Vi började veckan med att ha en föreläsning om bildämnets historia med en man som jag inte kommer ihåg namnet på nu när jag skriver detta blogginlägget. Men alla fall det var väldigt intressant att höra från en person som varit så involverad i uppbyggandet av det moderna bildämnet. Det gav lite tyngd på historian kände jag. Det var dock lite jobbigt eftersom jag var ganska trött på grund av det var måndag och tidigt så jag gäspade på som vanligt. Det var också första dagen sedan jag började som jag inte tog en enda bild under skoldagen. Var kanske lite för att det kändes som en dag på pedagogen när man bara sitter och lyssnar på någon för att sedan vara klar för dagen. 


På tisdagen gav vi oss ut på skattjakt. Det kändes alla fall som det, speciellt när man får ett papper med uppgifter. Skatten vid slutet av allt får väl vara de nya tankegångarna man fick angående museikonst och offentlig konst. Det som var bäst med dagen var nog att vara inne på Hasselblads eftersom det har varit ett bra tag sedan jag hade varit där inne och ska nog försöka gå dit lite oftare.Under fredagen fick vi en fotogenomgång, eftersom jag läste media på gymnasitet fick jag lite flashbacks av fotolektionerna då och alla genomgångar av alla funktioner som har en kamera har och hur man tar bilder. Men det var nog bra att få minnet uppfräschat igen för jag har nog tappat mycket av hur man ställer in en kamera efter 5 år. Sedan fick vi uppdraget att göra en kopia av en bloggbild. Det var kul att försöka efterlikna en bild men jag undrar hur alla dessa bloggtjejer kommer på alla dessa poser. 


Tror dock att en modellkarriär är i stjärorna för mig men eftersom jag inte gillar att flyga kanske det är för de bästa.

5 kommentarer:

 1. det är ju nästan så du måste böja blogga freddie! men nu är du lite veckovilsen för det är fredag idag inte igår, men gött för dig du fick lite fler fredagar denna veckan!

  SvaraRadera
 2. Så jäkla bra! Dags att ändra profilbilden på facebook kanske? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Denna toppar dock inte min nuvarande profilbild, men är en nära tvåa

   Radera
 3. Du har nailat posen, puta lite mer med läpparna nästa gång så sitter den som en smäck. Kul förlaga och bra härmning!!!!!

  SvaraRadera